Het Tower Festival is ook zeer geschikt als bedrijfsfeest! Informeer naar de mogelijkheden en stuur een email naar info@towerfestival.nl
Volg ons ook op: Facebook You Tube

20-04-2015: WOOF winnaar RaboRockBand 2015

Op een of andere wijze heeft het Tower Festival/RaboRockBand al vele jaren een haat liefde verhouding met voetballen. Tijdens de RaboRockBand finale op zondag 19 april was het niet anders. Terwijl de lucht strak blauw kleurde en vele duizenden mensen zich aan het voorbereiden waren op het kampioensfeest van PSV, zaten 3 jeugdbands in volle spanning van hun optreden. Voor aanvang van de finale, trad Yellow Pants op in de nieuwe bezetting. De winnaars van editie 2014 waren muzikaal duidelijk gegroeid en zette een puike show neer voor het aanwezige publiek. De positieve opmars van Yellow Pants was ook de Tower Festival programmeur opgevallen. Als compensatie voor het verregende optreden van Yellow Pants tijdens het Tower Festival 2014 werden de bandleden opnieuw uitgenodigd voor een optreden op het grote podium.

Hierna volgde de 3 finalisten. Als eerste band stond Take Over op het podium. De band toonde geen angst en hadden het publiek binnen een paar nummers in beweging. Hierna volgde WOOF. Deze 4-mans band uit Aalst-Waalre onderscheidde zich door een paar eigen nummers ten gehore te brengen. De band eindigde hun optreden met een swingend nummer van good old Ray Charles.  Als derde en laatste finalist traden Black Tied Shoes op. Ook zij in een nieuwe bezetting. Deze Sonse  band mag zich de koning van de finalisten noemen nu zij voor de derde keer waren toegelaten tot de finale. Helaas was het ze ook nu niet gelukt om als winnaars gehuldigd te worden. Die prijs werd toegekend aan WOOF.

Als afsluiting van de middag traden KREK op. De winnaars van 2012 zijn geen onbekende meer in Son en omgeving. Begonnen als schoolband, zijn de 4 muzikanten uitgegroeid tot een hechte en zeer veelzijdige rockband. In korte tijd wisten zij Vestzaktheater weer aan het schudden te krijgen.

Het totale programma werd rechtstreeks uitgezonden door 'Son en Breugel Verbonden'. De uitzending is vanaf 30 april terug te bekijken op S&B-tv, uitzending gemist.