Het Tower Festival is ook zeer geschikt als bedrijfsfeest! Informeer naar de mogelijkheden en stuur een email naar info@towerfestival.nl
Volg ons ook op: Facebook You Tube


Laatste nieuws

2017-09-08

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Geerts Adviesgroep zich als sponsor voor een periode van 4 jaar heeft verbonden aan het Tower Festival. Een duidelijk voorbeeld dat ook onze lokale ondernemers het Tower Festival een warm hart toedragen.

 

2017-09-05

Groot nieuws maar eigenlijk oud nieuws; ook al zou het zondag regenen, het Tower Festival gaat gewoon door!


2017-08-17

Net zoals vorige jaren zal het hele festival in beeld en geluid te voigen zijn via Son en Breugel Verbindt. Nieuw dit jaar is dat via Radio Son en Breugel het hele festival live te volgen is.


2017-08-14

Ook dit jaar zal Egbert Nilissen weer zijn BBQ voor ons aansteken. Heerlijke gerechten zal hij bereiden. Meer weten over Egbert de BBQ-man? Bezoek zijn site: http://www.bbq-workshop-brabant.nl


2017-07-20

De organisatie van het Tower Festival is een samenwerking aangegaan met Boekingsbureau en Evenementenorganisatie Artilla. Artilla heeft in de afgelopen jaren al divese bands geleverd voor het Tower Festival.

Vanwege de geleverde hoogstaande kwaliteit hebben we nu gekozen voor een officiële samenwerking. Voor de 9e editie levert Artilla de tributebands Johnny Cash, Jimi Hendrix en Prince.


2017-06-29

Voor iedereen die er een gezellig weekend van wil maken en al helemaal geen zorgen wil hebben over "Wie is de Bob"...

Relax en boek hotel la Sonnerie. Op loopafstand van het festivalterrein. Bel 0499-460222.