Het Tower Festival is ook zeer geschikt als bedrijfsfeest!
Volg ons ook op: Facebook You Tube


De tributes van 2023

Tributes in volgorde van de line-up. Zie ook Programma.

The Eagles tribute, American Coast Experience. De zes leden van American Coast Experience stonden de afgelopen decennia op zowat elk podium en festival dat ons land rijk is. Op het Ploegfestival in Bergeijk speelden ze voor het eerst samen als band een knallende set van The Eagles. Dat was zo'n doorslaand succes dat besloten werd daar een vervolg aan te geven. Op het Tower Festival zullen ze daarom de grootste hits van The Eagels ten gehore brengen.


Eric Claptone tribute, Claptunes brengt een tribute aan 'Mr. Slowhand'. Een muziekreis door de Clapton-decennia, die de luisteraar meeneemt naar Cream, Blind Faith, Derek and the Domino's en uiteraard het solowerk van Eric Clapton!


The Police tribute, Synchronicity is de Nederlandse Police tribute band. Met een samenstelling exact gelijk aan The Police kunt u de gouden jaren 80 opnieuw beleven. In een optreden van Synchronicity komen uiteraard alle grote hits als Message in a bottle, Roxanne, Can't stand losing you etc. Voorbij maar ook de minder bekende nummers worden niet geweerd.


Ruizzz, Ruizzz is een verband uit Brabant. Ze spelen de betere nummers uit de Nederlandstalige popgeschiedenis! Deze worden gebracht met veel overtuiging, maar zijn altijd direct herkenbaar voor het publiek. Ruizzz improviseert, feest, rockt en rapt zelfs! Ruizzz gaat al meer dan 15 jaar met een afgeladen busje van kermis naar feesttent via een kroeg naar een bruiloft! Ruizzz staat bekend om de vele (feest) medleys. Maar ook dansbare mash-ups en wat onvervalste Rock ’n Roll ! Met de juiste sfeer pakt Ruizzz ook de accordeon en een akoestische gitaar om de mooiste kleine Nederlandstalige nummers te spelen.


The Golden Earring tribute, Temporary Madness heeft, voor hun tribute to the Golden Earring, een enorme hoeveelheid materiaal om uit te putten. De Golden Earring schreef geschiedenis als de beste Nederlandse rockband allertijden, met een indrukwekkende lijst aan hits en internationale successen. In hun ode aan deze fantastische rockband laat Temporary Madness je niet alleen de voor iedereen bekende hits horen, zoals “Radar Love”, “The Twillight Zone” en “When The Lady Smiles”, maar brengen zij ook de parels uit het verleden, zoals “Just Like Vince Taylor” en “She Flies On Strange Wings”. Een band die een eerbetoon brengt aan de rockgoden van de lage landen, Barry, George, Rinus en Cesar en die je zal verrassen met een fabelachtige tribute aan de Golden Earring!


Toto tribute, TOTOLICIOUS, is dit jaar hoofdact op ons Tower Festival. De band keert na een aantal rustige jaren terug in de bezetting waarin het voor het laatst in 2015 speelde en waarmee de band in 2010 de finale van de Clash of the Coverbands behaalde. De gangbare en lekker in het gehoor liggende pop/rockmuziek van Toto wordt live uitgebreid met intro’s, outro’s, solo’s en verrassende wendingen. Dat maakt het geheel tot een muzikaal spektakel in de breedste zin van het woord waar je absoluut bij moet zijn geweest! Uiteraard speelt TOTOLICIOUS alle hits en een selectie van de beste nummers uit het ongelooflijke Toto-repertoire. Rosanna, Stop Loving you, Pamela, Hold the line, Africa en nog veel meer. Alle grote Toto hits zijn vaak op verschillende radiozenders te beluisteren. TOTOLICIOUS neemt je mee in een reis door alle hits en meer! 1  1  1  1  1  1