Het Tower Festival is ook zeer geschikt als bedrijfsfeest!
Volg ons ook op: Facebook You Tube


Laatste nieuws


2021-11-16

Resultaat Rabo ClubSupport 2021

Vandaag werd de uitslag van de stemming en de financiële bijdrage van de Rabo ClubSupport bekend gemaakt. Hartelijk dank voor jullie stemmen en dus de financiële bijdrage. Toch weer € 267,96 extra in de kas.


2021-09-08

Ton Rutten overleden

Helaas bereikt zojuist ons het bericht, dat oud bestuurslid Ton Rutten vandaag is overleden. Ton heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor het Tower Festival. Hij was ook de drijvende kracht achter de RaboRockBand. Een noodlottige val beperkte hem zodanig, dat hij zijn werk en hobby's niet meer kon uitvoeren. Wij wensen zijn gezin, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies.


2021-09-07

Steun ons door op ons te stemmen bij de Rabo ClubSupport 2021

Willen jullie ons steunen door op ons te stemmen bij de Rabo Club Support 2021? Bij voorbaat hartelijk dank.


2021-08-02

Ook geen Tower Festival in 2021.

Vandaag zijn de voorwaarden voor ééndaagse evenementen bekend gemaakt waardoor deze evenementen zouden kunnen worden georganiseerd. Deze voorwaarden zijn voor het Tower Festival dusdanig beperkend, dat wij ook dit jaar geen festival kunnen organiseren. Wij richten onze aandacht geheel op de 12e editie op 11 september 2022.


2021-03-20

Het Covid-19-virus houdt het Tower Festival in haar greep

Alhoewel deze week bekend werd dat er definitief een evenementen-fonds door de overheid beschikbaar komt zijn de voorwaarden en regels nog niet precies bekend. Het wordt, vanwege dit tijdstip, erg lastig om binnen 5 maanden nog een festival te organiseren. Dit betekent dat er (vooralsnog) geen 12e editie in 2021 maar hopelijk wel op 11 september 2022.


2020-04-02

Het Covid-19-virus heeft ook het Tower Festival in haar greep

Na ampel beraad heeft de organisatie van het Tower Festival een lastig besluit moeten nemen namelijk, dat er in 2020 geen Tower Festival zal worden georganiseerd. Ondanks dat we al fantastische sponsor-toezeggingen hadden ontvangen van Rendac en PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven zijn wij nog steeds afhankelijk van sponsoring van de MKB in Son en Breugel en omstreken. Vanwege de crisis die ons treft en waar dus ook ondernemend Nederland door wordt getroffen vinden wij het niet ethisch om nu bij deze getroffen bedrijven aan te kloppen voor sponsoring. Daarnaast weten we niet eens of we in september wel een vergunningsplichtig evenement mogen organiseren. Waar we normaal gesproken een jaar aan voorbereiding hebben zou dat dit jaar, in het meest gunstige geval, in 3 maanden moeten. Wij vinden dat niet verantwoord en haalbaar. Dus geen 12e editie in 2020 maar hopelijk wel op 12 september 2021.


2019-09-18

Het was een fantastisch evenement, dat mede mogelijk werd gemaakt door: 

- Onze sponsoren;

- De Bevrijdingscommissie;

- Gemeente Son en Breugel;

- Tientallen vrijwilligers;

- En niet te vergeten de duizenden bezoekers.


2019-08-01

Woodstock 2019 in Son en Breugel gaat natuurlijk door maar in de Verenigde Staten niet

De vijftigste jubileumeditie van het Amerikaanse muziekfestival Woodstock in de USA gaat definitief niet door. De organisatie zegt dat er te veel tegenslagen waren. (Bron: NOS).


2019-03-09

In het Eindhovens Dagblad:

"Grote naam op Tower Festival"

Met Her Majesty heeft het Tower Festival in Son voor de komende editie in september een grote vis binnengehengeld. De band speelt nummers van Crosby, Stills, Nash & Young. Singer-songwriter Bertolf, gitarist Jelle Paulusma (ex-Daryll- Ann) en toetsenist-gitarist Diederik Nomden (ex-Johan, Daryll-Ann) hebben allen een indrukwekkende staat van dienst.
Bezoekers van het jaarlijkse coverband-spektakel bij de Sonse toren kunnen dit jaar tevens optredens tegemoet zien van de Back on Track Joe Cover Band (Joe Cocker), Fuente del Ritmo (Santana) en A Night With Janis (Janis Joplin). Die samenstelling is niet toevallig: alle gecoverde artiesten stonden op het legendarische festival Woodstock, dat dit jaar precies vijftig jaar geleden plaatsvond.

Ook komt de Big Band Son en Breugel voor de gelegenheid nog één keer bij elkaar.

Het Tower Festival vindt dit jaar plaats op 15 september, en is ook gekoppeld aan de activiteiten rondom de viering van 75 jaar bevrijding."


2019-02-08

Vandaag kunnen we ook de laatste band bekend maken. We zijn erg trots dat we Her Majesty hebben kunnen vastleggen als headliner van het Tower Festival 2019! Her Majesty behoort samen met The Analogues tot de Nederlandse topbands met loepzuivere tributes van 's werelds grootste bands. Her Majesty legt zich sinds 2014 toe op het vertolken van het werk van Crosby, Stills, Nash & Young. Dit mag je niet missen!


2019-01-18

De line-up is bekend voor 15-09-2019:

  • Big Band Son en Breugel (behoeft geen introductie; zij vormen de verbinding in dit Bevrijdingsweekend tussen de jaren '40, '50 en '60),
  • Janis Joplin (A Night with Janis),
  • Santana (Fuente Del Ritmo),
  • Joe Cocker (Back on Track Joe Cover Band),
  • Crosby, Stills, Nash & Young (...).


2018-09-02

Bono heeft door stemproblemen gisteren een concert gestaakt. 'Onze' Bono is 'still going strong' dus als je de beste U2-tribute wilt horen...kom naar het Tower Festival op zondag 9 september 2018. Ook U2 is van de partij!

 

2018-03-21

De line-up is nu volledig bekend. Kijk hiervoor op de pagina's Programma 2018 en Bands.

 

2018-02-23

De line-up voor onze 10e editie is helemaal rond; voor ieder wat wils. Zoals al eerder bekend gemaakt zullen Harvest Moon en The Allman Brothers Tribe het festival openen. Binnenkort volgen de namen van de overige bands.

 

2017-09-08

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Geerts Adviesgroep zich als sponsor voor een periode van 4 jaar heeft verbonden aan het Tower Festival. Een duidelijk voorbeeld dat ook onze lokale ondernemers het Tower Festival een warm hart toedragen.

 

2017-09-05

Groot nieuws maar eigenlijk oud nieuws; ook al zou het zondag regenen, het Tower Festival gaat gewoon door!


2017-08-17

Net zoals vorige jaren zal het hele festival in beeld en geluid te voigen zijn via Son en Breugel Verbindt. Nieuw dit jaar is dat via Radio Son en Breugel het hele festival live te volgen is.


2017-08-14

Ook dit jaar zal Egbert Nilissen weer zijn BBQ voor ons aansteken. Heerlijke gerechten zal hij bereiden. Meer weten over Egbert de BBQ-man? Bezoek zijn site: http://www.bbq-workshop-brabant.nl


2017-07-20

De organisatie van het Tower Festival is een samenwerking aangegaan met Boekingsbureau en Evenementenorganisatie Artilla. Artilla heeft in de afgelopen jaren al divese bands geleverd voor het Tower Festival.

Vanwege de geleverde hoogstaande kwaliteit hebben we nu gekozen voor een officiële samenwerking. Voor de 9e editie levert Artilla de tributebands Johnny Cash, Jimi Hendrix en Prince.


2017-06-29

Voor iedereen die er een gezellig weekend van wil maken en al helemaal geen zorgen wil hebben over "Wie is de Bob"...

Relax en boek hotel la Sonnerie. Op loopafstand van het festivalterrein. Bel 0499-460222.

 1