Het Tower Festival is ook zeer geschikt als bedrijfsfeest!
Volg ons ook op: Facebook You Tube


Locatie 

Het Tower Festival wordt gehouden in het centrum van Son op het Kerkplein (zie Google Maps). Voor navigatie kan het adres Kerkplein 5 worden gebruikt.

Parkeren 

Rondom het Kerkplein zijn, zeker op de dag van het festival, zeer beperkte mogelijkheden om te parkeren. Voor het parkeren verwijzen wij naar het 17 Septemberplein (op 200 meter loopafstand).

In het centrum van Son is een blauwe zone van kracht. Elk parkeervak in dit gebied is voorzien van een blauwe lijn. Je mag met een parkeerschijf parkeren in de parkeervakken in de blauwe zone (parkeerschijfzone). Dit geldt alleen voor motorvoertuigen op meer dan 2 wielen. De parkeerschijf moet duidelijk zichtbaar zijn achter de voorruit. Je herkent de parkeerschijfzone aan het verkeersbord. Op dit bord staat de maximale parkeertijd van 2 uur en geldt van maandag tot en met zaterdag van 09:00 – 18:00 uur (dit geldt dus niet tijdens het Tower Festival).

Openbaar vervoer 

Vanuit Eindhoven CS kan er met bus 156 en/of 157 gereisd worden naar Son Raadhuisplein. Je stapt dan tegenover het Kerkplein uit. Met de genoemde buslijnen kan ook weer worden teruggereisd naar Eindhoven CS.