Het Tower Festival is ook zeer geschikt als bedrijfsfeest!
Volg ons ook op: Facebook You Tube


De 13e editie van Tower Festival

Op zondag 10 september 2023 a.s. is het weer tijd voor het leukste gratis evenement van Son en Breugel; het Tower Festival. Een volledige dag voor jong en oud in het teken van muziek, saamhorigheid en gezelligheid. En dat alles in de schaduw van de toren van de Sint-Petrus' Bandenkerk en ons nieuwe dorpshuis.

De afgelopen 15 jaar is Tower Festival uitgegroeid tot een professioneel muziekspektakel. Duizenden bezoekers van jong en oud genieten van goede bands en de geweldige sfeer op het Kerkplein. Weer of geen weer. En dat geheel zonder entreeprijzen. En daar zijn wij ontzettend trots op.  

Zonder sponsors geen Tower Festival

Maar uiteraard kost het organiseren van dit evenement geld. Hoewel wij de kosten zo laag mogelijk proberen te houden door samenwerkingen met partners Café-Restaurant-Zalen De Zwaan, Foolen Audio & Light en Q-Studio ontkomen wij niet aan kosten rondom artiesten, geluidsapparatuur, podia, drukwerk en overig promotiemateriaal.

Zonder uw hulp als sponsor heeft het Tower Festival geen bestaansrecht en dat zou naast de jaarlijks vele bezoekers ook voor de gemeente een groot gemis zijn. Zo’n dag laat Son en Breugel zich immers van zijn mooiste kant zien voor jong en oud verbonden door muziek.

Wat krijgt u er voor terug?

Met uw sponsoring draagt u bij aan de totstandkoming van een succesvolle editie van Tower Festival. Daarnaast biedt dit u de mogelijkheid om uw bedrijf zowel op het evenement als in offline én online middels promotiemateriaal onder de aandacht te brengen.

Wij hebben 5 verschillende sponsorpakketten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u bepalen hoe u dit evenement wilt sponsoren en welke exposure dit voor uw bedrijf betekent. Er is ruimte voor één hoofdsponsor. Het Tower Festival verbonden aan uw bedrijfsnaam. Klinkt dat als muziek in de oren? Wees er dan snel bij! Kijk op de pagina Pakketten.

Bezorgt u samen met ons een glimlach op het gezicht van al die duizenden bezoekers?

Interesse in sponsoring of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.